Comunicacions de la setmana…


  • MISSA EN RECORD DEL PARE VICTOR: La Missa en agraïment pels 83 anys de la vida del P. Victor, la celebrarem el diumenge, 7 de març a les 10,30 del matí, tot just quan es compliran els 2 mesos de la seva mort.
  • QUARESMA 2021: El dimecres 17 de febrer és Dimecres de Cendra. Les misses seran a les 12 i a les 19 on farem el ritus de la imposició de la Cendra amb les adaptacions oportunes per respectar les mesures sanitàries. Amb el començament de Quaresma, iniciem els 40 dies de camí cap a la Pasqua
  • CAMPANYA DE MANS UNIDES: La Jornada de Mans Unides d’aquest any serà el proper diumenge, 14 de febrer. El lema d’aquest any és Contagia Solidaritat per acabar amb la fam.
  • DIA DEL DEJUNI VOLUNTARI: Dins d’aquesta Campanya contra la Fam, es celebra també el Dia del Dejuni Voluntari. Serà el proper divendres, 12 de febrer.
  • NETEJA DE L’ESGLÉSIA: Reprenem l’activitat de neteja de l’església parroquial. Es farà, com abans, tots els divendres per la tarda, de 15,30 a 17 h. Es necessiten voluntaris i voluntàries.
  • SUPRESSIÓ DE LA MISSA DE 13,15H DELS DIUMENGES: A partir del primer diumenge de Quaresma, 21 de febrer, queda suprimida la missa de les 13,15 dels diumenges. Aquesta suspensió es mantindrà de forma indefinida.
  • SENT LA CREU 2021: El cardenal ha citat a TOTS els joves de la diòcesi per a preparar junts aquesta Quaresma! Com sempre, ho farem d’una manera especial. El 21 de febrer, celebrarem una eucaristia a Santa Maria del mar, a on la creu serà el centre.
    Aquest any ens acompanya el cardenal Baltazar Porras, ferm defensor dels drets del poble veneçolà, amb la Creu de Sant Climent, símbol de l’aliança entre els colons i els indis, sota la qual es va oficiar la primera eucaristia al continent sud-americà.
    Entrades gratuïtes a aquest enllaç!

LA DARRERA SETMANA HA ESTAT NOTÍCIA…

Experiències de salesianitat en la Nit Jove de Don Bosco 2021