ACTUALITAT. Per Núria Garcia i Didac Verdés


El passat divendres 29 de gener ens vam reunir els joves i les joves de l’Obra Don Bosco Navas per a celebrar la festa de l’MJS i Don Bosco tots junts, amb participants de Grups de Fe i del Centre Juvenil. Enguany, com passa amb tantes altres activitats, de manera virtual.

Per començar, vam llegir l’evangeli i vam posar en mans de Déu la celebració d’aquell dia. Seguidament vam llegir una carta que va escriure Don Bosco als seus joves, i hem pogut veure que les seves paraules es poden interpretar de manera molt semblant en els nostres dies.

Després hem vist un vídeo on persones de diferents àmbits de la salesianitat ens han parlat de la seva experiència i ens han donat un testimoni d’alegria i de transmissió de la fe. Hem reflexionat i comentat com viuen el dia a dia aquestes persones posant la fe i els valors cristians i salesians com a pilar de la seva vida. Per acabar, vam escoltar una cançó sobre Don Bosco.

Així doncs tanquem una celebració plena de moments gratificants i enriquidors. Aquestes trobades entre diferents joves del centre de diferents edats és quelcom que ens ajuda a créixer com persones.