Comunicacions de la setmana…


HORARIS DE MISSES D’AQUESTA SETMANA:

  • 24: VIGÍLIA DE NADAL. Misses a les 18 i una altra a les 20. En les dues haurem de respectar l’aforament de l’església. No tindrem missa del Pollet.
  • 25: SOLEMNITAT DE NADAL. Com els diumenges. 10,30 – 12,00 – 13,15 – 19,00.
  • 26: SANT ESTEVE. Com els dissabtes, 12 i 19.
  • DIUMENGE 27: SOLEMNITAT DE LA SAGRADA FAMÍLIA. Com els diumenges.

CONTINUEM LES CAMPANYES DE NADAL I REIS:

  • NADAL: Caritas Parroquial organitza la recollida d’aliments per a la Campanya de Nadal. Els podeu dipositar en la panera al peu de l’altar. També podeu fer donatius en metàl·lic, que podeu dipositar a la bústia que està al final de l’església.
  • CAMPANYA DE REIS: També organitzem la Campanya de Reis. Aquest any prioritzem la recapta de diners per comprar nosaltres les joguines. Els podeu ingressar al compte que hi ha al pòster de propaganda o donar-los a la secretaria de la Parròquia.

COL.LECTA DE CARITAS: La fem , aquest cap de setmana 19-20 de desembre. El lema d’enguany és Bon Nadal?, Bon Nadal, però per a tothom. Podeu dipositar els diners en els sobres.

VIDEO DEL GRUP FOC: Cada any, els nois i noies del Grup FOC de la Parròquia, organitzaven activitats per a treure diners per a la Marató de TV 3. Aquest any, davant la impossibilitat de fer-ho, per la pandèmia, han gravat aquest vídeo per animar-nos a tothom a participar.

LA DARRERA SETMANA HA ESTAT NOTÍCIA…

Darrera sessió de GdF abans de Nadal

El grup de FOC col·labora amb la Marató 2020. T’apuntes?