ACTUALITAT. Per Equip d’animadors GdF


Darrera setmana de Grups de Fe abans de Nadal. L’equip d’animadors i animadores de Grups de Fe ens han compartit com ha anat aquesta darrera trobada:

Avui AMICS 1-2 i AMICS 3-4 Hem fet racons per reflexionar sobre les actituds i els personatges del pessebre. Els nostres nois han marxat amb lez butxaques plenes d’ESPERANÇA, FE, AMOR I PAU. BON NADAL!!!!

Avui FOC hem fet una celebració del nadal, ens hem imaginat si nosaltres podriem anar al passat i presenciar el primer nadal, com actuariem? i hem pregat per aquest nadal, que tot i els moments que vivim, la llum del nen que neix arribi a totes les persones. A més, durant aquesta setmana, amb motiu de La Marató de TV3, hem publicat un vídeo, que podeu trobar clicant en aquest enllaç.

 

El grup de Joves hem aprofundit al voltant del significat del Nadal a partir d’una pregària i ens hem marcat compromisos personals per l’any que ve.

Al grup de CATECUMENAT hem fet un concurs sobre curiositats al voltant de la festivitat del Nadal i després hem treballat els personatges del pessebre fem micro-contes de cadascúi de com creiem que vam viure el naixement de Jesús, per acabar pregant per la actitud de la espera tan important en el temps d’Advent!!