Comunicacions de la setmana…


CELEBRACIÓ DE LA RECONCILIACIÓ: La celebració comunitària de la Reconciliació es farà el dijous 17 de desembre. Per facilitar la participació i respectar l‘aforament, tindrem una celebració a les 17 i una altra a les 19. Per aquest motiu es suprimeix la missa de les 19.

MISSA DE LA VIGÍLIA DE NADAL: Per tal de complir les normatives sanitàries a causa de la pandèmia, la tarda de la vigília de Nadal farem dues eucaristies, una a les 18 i una altra a les 20. En les dues haurem de respectar l’aforament de l’església. No tindrem missa del Pollet.

CAMPANYA DE NADAL: Caritas Parroquial organitza la recollida d’aliments per a la Campanya de Nadal. Els podeu dipositar en la panera al peu de l’altar. També podeu fer donatius en metàl·lic, que podeu dipositar a la bústia que està al final de l’església.

CAMPANYA DE REIS: També organitzem la Campanya de Reis. Aquest any recomanem que doneu diners. Els podeu ingressar al compte que hi ha al pòster de propaganda o donar-los a la secretaria de la Parròquia.

COL·LECTA DE CARITAS: Com cada any per aquestes dates, farem la col·lecta especial de Caritas de Nadal. La farem el cap de setmana vinent, 19-20 de desembre. El lema d’enguany és Bon Nadal?, Bon Nadal, però per a tothom.

RIFA DE NADAL I CALENDARIS: L’últim dia per comprar la rifa de Nadal és el dijous 17. Els calendaris es seguiran venent fins que s’acabin.

DISSABTE 19 I DIUMENGE 20 abans i després de les misses, COMERÇ JUST!

CONCERT DE NADAL de la Banda simfònica de Barcelona. Diumenge dia 20 a les 17h. Entrada gratuïta, però heu de reservar-les. Cliqueu aquí i ompliu el formulari.

 

LA DARRERA SETMANA HA ESTAT NOTÍCIA…

Varietat d’activitats a GdF