ACTUALITAT. Per Animadors de Grups de Fe


 

Aquest any, la pandèmia obliga alguns dels Grups de Fe de la parròquia a reunir-se en online. Plens d’activitats variades, que us compartim en aquest post:

AMICS 1-2 i AMICS 3-4 es vam poder reunir de forma presencia, i vam fer el Concurs: «Atrapa el Nadal». Va ser divertit i vam aprendre  coses noves del Nadal. Per acabar vam pregar junts amb el conte de «El zorro mutilado». Amb moltes ganes de tornar a veuren’s!!!!

 

Divendres, el grup de FOC vam treballar la família. Són els que sempre estan amb nosaltres, en els moments bons i en els dolents. Ens aporten amor, felicitat, ens ajuden a créixer, encara que a vegades els disgustem i els preocupem. Al final hem pregat per les nostres famílies.

 

 

 

Aquest divendres el grup de Joves ens hem reunit amb la Reyna, una germana de la congregació Pureza de María per compartir el seu testimoni de la vivència del Nadal a Nicaragua i a Catalunya.

 

El grup de CATECUMENAT hem seguit treballant el paper de l’Evangeli a la nostra vida. Avui des d’un punt de vista de l’Evangeli com a Bona Noticia, seguidors de Jesús que son Bona Noticia i com nosaltres tenim una crida també a ser Bona Noticia pels altres.

 

 

A Emmaús vam treballar la relació amb Déu dins el nostre projecte de vida.