Comunicacions de la setmana…


  • MISSA EN RECORD DEL PARE VICTOR: La Missa en agraïment pels 83 anys de la vida del P. Victor, la celebrarem el diumenge, 7 de març a les 10,30 del matí, tot just quan es compliran els 2 mesos de la seva mort.
  • QUARESMA 2021: El dimecres 17 de febrer és Dimecres de Cendra. Les misses seran a les 12 i a les 19 on farem el ritus de la imposició de la Cendra amb les adaptacions oportunes per respectar les mesures sanitàries. Amb el començament de Quaresma, iniciem els 40 dies de camí cap a la Pasqua.
  • CONGRÉS EN LÍNIA DE PARRÒQUIES SALESIANES. Aquesta setmana es celebra un Congrés en línia de totes les parròquies salesianes d’Espanya. El tema és La Parròquia Salesiana, Poble de Déu en sortida.
    Hi participaran algunes persones de la nostra Comunitat Parroquial.

Las parroquias salesianas preparan su congreso nacional

  • NETEJA DE L’ESGLÉSIA: Reprenem l’activitat de neteja de l’església parroquial. Es farà, com abans, tots els divendres per la tarda, de 15,30 a 17 h. Es necessiten voluntaris i voluntàries.
  • SUPRESSIÓ DE LA MISSA DE 13,15H DELS DIUMENGES: A partir del primer diumenge de Quaresma, 21 de febrer, queda suprimida la missa de les 13,15 dels diumenges. Aquesta suspensió es mantindrà de forma indefinida.
  • SENT LA CREU 2021: El 21 de febrer, celebrarem una eucaristia a Santa Maria del mar per iniciar la Quaresma! Entrades gratuïtes a aquest enllaç

Bosco Global - YouTube

COMERÇ JUST: El proper cap de setmana, 20 i 21 de febrer, l’ONG Bosco Global posarà l’aparador de Comerç Just.