Comunicacions de la setmana…


  • FESTA DE SANT JOAN BOSCO: A causa de les restriccions sanitàries per frenar la pandèmia, aquest any la festa de Sant Joan Bosco, patró de la nostra Obra Salesiana i Parròquia, es celebrarà amb aquests actes:
    • Celebració de l’Eucaristia: El diumenge 31 de gener, tot i que la missa de les 19h, tindrà un caire més festiu, us convidem a que participem en qualsevol de les altres 3 misses del matí, per a respectar l’aforament de l‘església.
    • Material formatiu: Els grups i serveis de l’Obra Salesiana rebran un material per a treballar en grup, sobre l’estrena del Rector Major, al llarg d’aquesta setmana.

El nostre Bisbe Toni Vadell compartirà l’Eucaristia de les 12 del migdia de la Festa de Don Bosco del proper diumenge, 31 de gener, amb nosaltres per voluntat expressa que ha volgut venir per acompanyar-nos. Com que no pot a la tarda, vindrà al matí. Com sabeu, el Bisbe Toni, sempre s’ha trobat molt a gust a la nostra comunitat parroquial i, a més a més, té una gran admiració per Don Bosco

  • S’ACABA LA SETMANA DE PREGÀRIA PER A LA UNITAT DELS CRISTIANS: Dilluns, 25 de gener, festa de la Conversió de Sant Pau, s’acaba la Setmana de Pregària per la unitat dels cristians i cristianes.
  • NIT JOVE DEL MJS LOCAL: El Moviment Juvenil Salesià de casa nostra organitza una NIT JOVE on line,amb motiu de la festa de Don Bosco, el divendres 29 a les 21,30. Per a connectar-se teniu el link que hi ha al pòster o sol·licitar-ho a secretaria.