ACTUALITAT


 

L’activitat de la parròquia no s’ha aturat durant el confinament. Si bé és cert que els grups no es poden reunir físicament, han buscat solucions que els permetin seguir reunint-se o fent les activitats proposades. Les vídeo-trucades han estat el recurs amb més èxit, i s’han utilitzat de maneres diverses, però també hi ha altres grups que han seguit d’altres maneres. Voleu conèixer com s’ho ha fet cada un dels grups?

AMICS 1-2

La mañana del 24 de mayo, las familias de AMICS 1-2 pudieron compartir un momento de oración en una videollamada. Durante la semana, mediante unas gafas que han preparado, han podido reflexionar sobre la visión  y valores de María, para poder finalmente compartir sus experiencias en la videollamada. De esta manera le han dado gracias por todo su amor, en este día tan especial.

AMICS 3-4

El dia 22 de maig els i les participants d’AMICS 3-4, juntament amb les seves animadores, van celebrar el dia de Maria Auxiliadora mitjançant una videotrucada on es va fer una dinàmica que consistia a veure com Maria ajudava Jesús segons l’Evangeli. Van parlar, a més a més, de la importància que va tenir Maria Auxiliadora en la vida de Don Bosco. Tots plegats van acabar fent una flor amb què demanaven i donaven gràcies a Maria Auxiliadora.

FOC

El grup de FOC de la nostra parròquia, ens hem anat reunint durant en diverses ocasions d’aquest confinament. I avui, 29 de maig, hem dedicat l’activitat a fer un repàs de les diferents coses que hem anat realitzant durant el curs. Aquests dies no ens podem veure presencialment, però hem seguit en contacte entre nosaltres a través de les pantalles.
Res aturarà aquest grup!

GRUP DE JOVES 3 / CATECUMENAT 1

Durant aquests dies de confinament el grup de Joves3/Catecumenat1 s’han seguit reunint per viure junts aquests dies des de la fe, i poder seguir preparant-se per a la Confirmació. A continuació podeu veure algunes de les activitats que estan fent aquests dies, i que han volgut compartir amb nosaltres:

NIT JOVE DE MARIA AUXILIADORA

El passat divendres 22 de maig vam celebrar la nit jove de la festa de Maria Auxiliadora a grups de fe. L’objectiu de l’activitat era enfrontar, per grups de quatre o cinc persones, els diferents reptes que anaven proposant els animadors a través de la plataforma digital Zoom. Cada un dels animadors i animadores eren un personatge relacionat amb el  món salesià, i mitjançant unes pistes que donaven i tres preguntes de sí o no, els participants havíem d’endevinar qui eren.

L’activitat va ser molt lúdica i divertida i, a més, ens va permetre descobrir algunes curiositats sobre els salesians i Maria Auxiliadora mentre passàvem una bona estona celebrant la festa.

 

GRUP DE SALESIANS COOPERADORS «DOMINGO SAVIO»

El dia 6 de maig per celebrar la festa de Domingo Savio, el grup de Salesians Cooperadors que té el seu nom, es van trobar per fer una celebració presidida pel salesià Carlos Berro des del Senegal. Sí, sí! Va ser una celebració per videotrucada. Durant el confinament no hi ha distàncies.