ELS JOVES I LA JMJ

El pròxim mes d’agost, del 01 al 06 d’agost, se celebrarà una gran trobada de joves creient. Aquesta trobada es fa cada tres anys, tot i que la darrera s’ha endarrerit per la pandèmia i es podrà celebrar aquest any novament amb normalitat i sense restriccions.

La Jornada Mundial de la Joventut reuneix joves de tot el món durant una setmana, amb l’objectiu de donar a conèixer als joves d’avui el missatge de Crist, i crear un àmbit obert i de convivència per compartir i reflexionar junts.

Amb l’objectiu de recaptar fons per anar a la JMJ que aquest any es fa a Portugal, els joves de casa nostra estan fent diferents activitats.

Per Nadal van vendre pastissos i xocolatines. Aquests dies els podeu trobar per la parròquia, venen samarretes i dessuadores, amb un disseny inspirat en el somni de Don Bosco dels 9 anys. NO US QUEDEU SENSE!!

Podeu reservar-les i fins i tot, si no porteu efectiu, no hi ha cap problema, també han posat a disposició un número per fer enviaments de diners mitjançant Bizum.

De part dels joves que volen anar a la JMJ, moltes gràcies per ajudar-los a fer aquest somni, realitat!!!

Podeu trobar mes informació de la JMJ a: https://www.lisboa2023.org/es