Benvolguts membres de la Comunitat salesiana de Don Bosco Navas,

Al mes d’octubre, vam constituïr un equip per reestructurar i analitzar la comunicació, tant interna com externa, de la nostra Obra salesiana. L’objectiu d’aquest equip era millorar la nostra estratègia comunicativa perquè la informació de les activitats, les comunicacions o les noticies ens arribi a tots.

L’equip ha estat treballant durant tot aquest temps. El primer element que queda visible d’aquesta feina és la dinamització d’instagram, que cada dia té més suport vostre.

En les darreres setmanes, però, la situació d’emergència sanitària sorgida per l’expansió del coronavirus han avançat esdeveniments. És per això que avui posem en marxa, de manera precipitada, el format online de la revista La Veu. La previsió era treballar en el seu disseny i construcció durant tot el curs per presentar-la al mes de juny, però vista la situació de confinament, s’ha optat per treure una versió molt bàsica.

Esperem que aquesta eina ens serveixi aquests dies per estar informats, passar una estona i sentir-nos comunitat tot i havent-nos de quedar a casa.

Molts ànims a tots i totes en aquests dies!

L’equip de comunicació