Avui, dimecres 8 d’abril, s’han pogut entregar a 15 famílies de la nostra obra salesiana de Navas aliments per poder passar les properes setmanes. En aquesta situació complicada de confinament, volem agraïr a l’Elena, la Paula, en Christian, l’Isaac, en Lambert, en Silvino i l’Emili la seva ajuda i dedicació durant aquest matí en el repartiment. Alguns d’ells ens han volgut compartir algunes sensacions que han tingut durant aquest voluntariat.

«Pese a un largo tiempo confinado, hoy ha sido una mañana de salir a la calle para poder dar luz en esta situación que estamos viviendo. Muchas han sido las caras de incertidumbre, desconfianza y miedo… Pero en todas las personas que han asistido a lo largo de esta mañana a recibir un poco de alimentos, se ha podido sentir esperanza y fe en que todo saldrá bien. Ha sido un día duro pero con muchas esperanzas, motivo de más para poder seguir ofreciendo servicio en estos momentos difíciles».

CHRISTIAN

«Avui des de la meva parròquia hem ajudat repartint lots d’aliments. Eren per a famílies que coneixem, que veiem dia rere dia i des de fa anys. Famílies que necessiten ajudes que estan a l’abast de les nostres mans, com un paquet d’arròs i brics de llet. Però que acaben sent més que uns aliments i això es veu en els seus rostres quan et donen les gràcies i t’expliquen com amb aquests aliments tenen un problema menys».

PAULA

?No hem de baixar la Guàrdia; cal continuar estant atents i atentes a noves famílies que tinguin necessitats.

[Best_Wordpress_Gallery id=»5″ gal_title=»Voluntariado Confinament»]