Comunicats en relació amb el positiu i l’aïllament de la Comunitat Salesiana

Diumenge 17 de gener 2021

Des de dilluns, 11 de gener, hem reobert l’església parroquial per a les misses i celebracions litúrgiques. L’horari és el mateix que ja existia, tant pels dies feiners com per als diumenges i festius.

En canvi, totes les activitats de caire extraescolar, resten suspeses fins que siguin permeses per les autoritats pertinents. Ens referim a la catequesi, Grups de Fe i Centre Juvenil Salesià Meridiana.

Divendres 8 de gener 2021

La Comunitat Salesiana continua preventivament en confinament, ja només domiciliari. Per tant, aquests dies es manté la suspensió de les misses i de les activitats parroquials. Si no hi ha cap contratemps, està previst obrir i retornar a l’horari habitual a partir de dilluns 11 de gener.

DEFUNCIÓ VICTOR

Dimarts 5 de gener 2021

Sobre 2/4 d’1 des de Sant Pau ens han comunicat la mort del nostre germà Victor Javier Macua, després de no poder superar la insuficiència respiratòria. Degut a les circumstàncies de la Covid, probablement no hi haurà cerimònia religiosa. Us ho comuniquem per tal que l’encomaneu al Senyor i a l’Auxiliadora. Que ja estigui gaudint de la pau del Senyor per sempre

Víctor Javier Macua Jiménez, salesiano sacerdote (1937-2021)

COMUNICAT 2 DE LA COMUNITAT SALESIANA

Diumenge 3 de gener de 2021

GREU EMPITJORAMENT DE LA SALUT DEL VÍCTOR

En les últimes hores hi ha hagut un deteriorament general de la salut del Víctor, especialment pel que fa a l’aparell respiratori. Ha estat ingressat de nou d’urgències a Sant Pau amb insuficiència respiratòria. L’evolució en les pròximes hores serà decisiva. Posem la seva vida en mans de Déu.

La resta que estem a casa, de moment, evolucionem favorablement.

COMUNICAT 1 DE LA COMUNITAT SALESIANA

Dijous 31 de desembre de 2020

En primer lloc, volem agrair-vos tot el suport, estimació que ens esteu donant per diferents mitjans i sobretot les pregàries que esteu fent per tots nosaltres. Moltes gràcies de tot cor. També agrair la disponibilitat de tots vosaltres per ajudar-nos, si calgués. També agrair el suport i disponibilitat de les comunitats salesianes, però també del Bisbe Vadell, de l’Enric Termes, vicari episcopal, i de les parròquies veïnes, com la dels pares escolapis. Moltes gràcies a tots.

En segon lloc, informar-vos de la situació actual de la comunitat:

  1. El Víctor està ingressat. La falta de notícies era perquè tenien malament el telèfon de l’Emili. Creiem que aquest matí tindrem més informació.
  2. A casa som tres positius, el Joan Juncadella, amb tos, però sense febre. El Txemi, amb tos  i una mica de febre i l’Emili, que continua sense febre, però avui amb una miqueta de tos. El Lluis Maria, ha sortit negatiu, per tant és qui té el pes de cuidar-nos a la resta. Preguem perquè el Senyor el mantingui fort i amb salut per aquests dies.
  3. De cara a la logística externa, tenim la sort que la cuinera no està infectada, per tant cuina i el Leo, el seu marit, fa les compres i ens porta el menjar i ens ho deixa a la porta de casa. Per tant, de moment estem ben servits.

Continueu pregant i que el Senyor i la Mare Auxiliadora us beneeixin a totes i a tots vosaltres. Tots Som U!!!

INFORMACIÓ SOBRE EN VICTOR

En Víctor va arribar un xic desorientat a l’hospital. En aquests dies s’ha anat centrant una mica més. Està amb les constants una mica baixes, però en previsió de millora. Situació una mica delicada, però no greu. Està a planta, però confinat, en ser positiu.

Comunicat de dimarts 29 de desembre de 2020

Aquesta nit passada el Víctor no va tornar a casa. Després de passar sense notícies d’ell, a través dels mossos ens hem assabentat que estava ingressat a l’Hospital de Sant Pau, a causa d’una caiguda que va tenir al carrer, donant-se un cop al cap.

L’han atès molt bé i l’han posat alguns punts de sutura. Com que tenia febre l’han fet la prova del coronavirus i ha donat positiu. Immediatament els metges ens han comunicat que ens hem de fer la prova tota la comunitat i confinar-nos a casa. De fet, el mateix CAP Maragall ja ens ha programat a tots fer la prova PCR.

Emili, ha donat també positiu. La resta la faran demà. Això vol dir que la nostra comunitat queda confinada, com a mínim fins al dia 7. A causa de tot això, QUEDA TANCADA LA PARRÒQUIA FINS QUE ACABI LA QUARANTENA DE LA COMUNITAT. Disculpeu les molèsties. Sentim molt haver de prendre aquesta  mesura, però cal seguir les recomanacions sanitàries.

Posem-nos en mans de Déu i de la Mare Auxiliadora. Moltes gràcies per la vostra comprensió i per les mostres d’estimació.

Comunicats en relació a la situació de pandèmia

COMUNICAT 11. DIVENDRES 30 D'OCTUBRE 2020

Aturada de les activitats presencials!

Llegiu aquí el comunicat sencer

INDICACIONS PER LES CEL·LEBRACIONS

COMUNICAT 10. DIMECRES 20 DE MAIG 2020

Tornem a obrir l’Església, però de manera esglaonada!
Horari de les misses dels dies feiners i dissabtes: 19 hores
Horari misses de diumenges i festius:
10,30h castellà
12,30h català
19,00h bilingüe
Llegiu aquí el comunicat sencer

COMUNICAT 9. DISSABTE 9 de MAIG 2020

Continua el tancament total de l’Església parroquial.

Atenció! Aquest comunicat anul·la el comunicat 8

COMUNICAT 8

Obertura de l’església parroquial al culte públic

Llegiu aquí el Comunicat

COMUNICAT 7

Tancament total de l’església parroquial

Llegiu aquí el Comunicat

COMUNICAT 6

Reducció de l’horari d’apertura de l’Església i atenció pastoral

Llegiu el Comunicat 6

COMUNICAT 5

Suspensió de les celebracions públiques de l’Eucaristia

Llegiu en català el Comunicat

Llegiu en castellà el Comunicat

COMUNICAT 4

Suspensió de totes les activitats de l’Obra Salesiana Don Bosco Navas, des del dia 13 de març fins al 13 d’abril, ambdós inclusius.

Llegiu el Comunicat 4